Wil je voorkomen dat dit platform per 1 januari 2021 stopt? Help ons dan een nieuwe eigenaar vinden. Mail je tips naar info@droomvannederland.nl

OrganisatieGemeente Nijmegen

Adres

Korte Nieuwstraat 6
6511 PP Nijmegen

Website

www.nijmegen.nl

Wie?

Nijmegen is een veelzijdige stad. Het is een groene stad met een hart voor duurzaamheid. Het is een sociale stad waar inwoners veel initiatief nemen om het leven voor anderen en voor zichzelf steeds weer wat mooier te maken. Het is een kennisstad met veel studenten en ex-studenten van de Hogeschool en Universiteit. Het is de oudste stad met een roerig en boeiend verleden. En ook een bruisende stad, groeiend en volop in ontwikkelingen gericht op een mooie toekomst.

Wat?

De gemeente Nijmegen is aanwezig op Wij zijn droomstad Nijmegen om samen met de stad Nijmegen nog mooier te maken. Daarom vragen we bewoners en organisaties met idee├źn te komen, feedback te geven en hun stem te laten horen.

Waarom?

Gemeente Nijmegen wil samen met inwoners en organisaties de stad vormgeven. Een stad waarin iedereen mee kan doen en iedereen invloed kan hebben op de eigen leefomgeving. Via Wij zijn droomstad Nijmegen willen we een nieuwe stap te zetten richting een gezamenlijk en transparante aanpak, waarbij we de in de stad aanwezige kennis zoveel mogelijk benutten.

Volg ons

Nieuws

Uitdagingen van Gemeente Nijmegen

Gearchiveerde Uitdagingen van Gemeente Nijmegen

Dromen van Gemeente Nijmegen

Uitgekomen Dromen

van Gemeente Nijmegen

Zij doen al mee!

Gemeente Nijmegen
Standvast Wonen
Onderdeel van logo Droom van Nederland