Wil je voorkomen dat dit platform per 1 januari 2021 stopt? Help ons dan een nieuwe eigenaar vinden. Mail je tips naar info@droomvannederland.nl

OrganisatieDuurzaamman

Adres

Nederland

Website

www.duurzaamman.nl

Wie?

Martijn van Osch trekt onder de naam Duurzaamman de wereld in om 1) via verbindende projecten en inspirerende presentaties te laten zien dat een nieuwe, duurzame manier van samenleven mogelijk is en 2) de transitie daarnaar te versnellen.

Wat?

Als spreker vertelt Martijn van Osch op een enthousiasteinformele en interactieve manier over zijn ontdekkingsreis richting een nieuwe, duurzame manier van samenleven.

Dit doet hij door het tonen van inspirerende duurzame innovaties in combinatie met het delen van de lessen en ervaringen die hij in de praktijk opdeed tijdens het realiseren van zijn uiteenlopende verbindende projecten.

Waarom?

Martijn wil graag laten zien en zelf ervaren dat er meer mogelijk is als je in beweging komt en gaat handelen naar waar je in gelooft. Dat we samen op die manier in staat zijn om fijne leefomgevingen te creëren voor onszelf en elkaar. En dat het dus aan ons is om een fijne toekomst voor mensen nu en de generaties na ons te zorgen.

Contactpersoon Duurzaamman

Dromer afbeelding

If you can turn any situation into an inspiring story then the situation doesn't matter anymore.

Nieuws

Uitdagingen van Duurzaamman

Gearchiveerde Uitdagingen van Duurzaamman

Dromen van Duurzaamman

Uitgekomen Dromen

van Duurzaamman

Zij doen al mee!

Standvast Wonen
Duurzaamman
Onderdeel van logo Droom van Nederland